Skip to content

Spesialisert rekruttering

Magnet er spesialister på rekruttering av ledere og fagspesialister til selskap i oppstarts- og skaleringsfasene, små og mellomstore selskap.

Vi jobber inn med bedrifter innen teknologi, olje og energi, fornybart, akva og maritim. Vi jobber også mye med omstillingsprosesser.

Moderne prosesser. Rekruttering.

Effektive prosesser

Enten du er kunde eller kandidat, så har du det garantert travelt. Vi gjennomfører derfor effektive prosesser, jobber fortløpende og setter søkelys på sluttresultatet. Dette gjør vi samtidig som vi leverer kvalitet og trygghet til alle involverte parter.

Vi legger vår ære i å tiltrekke oss de rette personene – for det skal bare én feil person til for å ødelegge et godt arbeidsmiljø.

Skreddersøm

Hver bedrift er unik og bærer med seg en unik kultur. Hvert menneske er unikt. Det samme gjelder hvert rekrutteringsoppdrag. Derfor må prosessen tilpasses til hvert enkelt oppdrag.

Å finne rett person til rett stilling og at vedkommende blir værende – det er dét vi måler vår suksess på. Det handler om å forstå kundenes behov for å tiltrekke oss de rette folkene til jobben og bedriftens kultur.

van-tay-media-TFFn3BYLc5s-unsplash