Skip to content

Et nytt selskap med lang fartstid

Alle som jobber i Magnet har tung bakgrunn innen rekruttering, men også som gründere – noe som gir oss et godt grunnlag for å bistå bedrifter i vekstfaser.

Rekruttering. Hodejegere.

Hvem er vi?

Vi har alle ulik bakgrunn og har jobbet i ulike typer industrier. Vi ser på oss selv som The Magneteers. En Magneteer er en entusiastisk person som gjennom sin faglige kompetanse inngir tillit og viser respekt. Både overfor kunder og kollegaer.

Hvorfor heter vi Magnet?

Vi ønsker å tiltrekke oss kandidater, kunder og kompetanse samtidig som vi leverer høy kvalitet på våre tjenester. Våre verdier er GLEDE, TRYGGHET og RESPEKT. Og dette skal prege alle sider ved om som bedrift, leverandør, samarbeidspartner og mennesker.

Magnet Fund – fondet som skal stimulere til næringsmangfold

Hvorfor gjør vi dette?

Vi føler et dypt engasjement for det lokale næringslivet. Derfor har vi etablert Magnet Fund som skal stimulere til lokal innovasjon, vekst og et enda større mangfold av attraktive aktører innen ulike bransjer og industrier..

Hvordan?

Vi inviterer våre kunder til å bidra til fondet slik at nystartede selskaper med begrenset finansiering kan søke om støtte til rekruttering og skalering. Vi øremerker midler som går med til å finansiere fondet.

Hva får bidragsyterne igjen for dette?

Alle kunder som bidrar til fondet, vil profileres med navn og logo knyttet til all annonsering vi gjør i forbindelse med rekruttering støttet av Magnet Fund.

Ditt selskaps rekrutteringsprosjekt kan skape positiv effekt for dem som kommer etter. Det er som med ringer i vann – selv én dråpe kan ha vidtrekkende effekt.

blad-i-vannet-ringer-01

Vår visjon

Vi skaper en attraktiv fremtid for mennesker og næringsliv.

Vår misjon

Vi tiltrekker oss de rette folkene.

DSC_5293

Våre verdier

Glede

For oss er glede en sentral del av hverdagen, og en viktig faktor i vår suksess. Vi tror på å ha det gøy på jobb.

Trygghet

Trygghet er en følelse. Har man trygghet, så kan man føle, tenke og utfolde seg uten å være redd. Vi ønsker å skape et arbeidsmiljø som danner grobunn for å kunne være seg selv og tørre å gi av seg selv. Slik danner vi grunnlaget for å kunne yte best både hjemme og på jobb, for våre kunder, våre kandidater og vårt samfunn.

Respekt

Respekt for kandidater, respekt for kunder og respekt for hverandre. For oss betyr dette at vi skal behandle alle vi møter med en positiv og hjelpsom fremtoning. Vi skal ha hjertet med oss i alt vi gjør, og vårt ytterste mål er å gjøre dagen til dem vi møter litt bedre.

Ansatte

DSC_5255

Ingunn Søyland

Co-Founder & Partner

iso@magnetas.no

+47 455 06 443

LinkedIn

DSC_5266

Nina Elisabeth Berge

Co-Founder & Recruiter

nina@magnetas.no

+47 971 01 098

LinkedIn

69960DC9-EB35-4FC7-9B11-F53E456D4214_1_201_a

Cecilie Engelsgjerd Stornes

Co-Founder & Recruiter

ces@magnetas.no

+47 911 93 690

LinkedIn

Utdrag referanser