Skip to content

Hyttekos og effektive arbeidstimer

Hei Bloggen!

Da en av the Magneteers for øyeblikket befinner seg i det ville vesten USA og får oppfylt sin etterlengtede cowgirl drøm, bestemte vi to andre oss for å flytte kontor til Mandal for noen dager. Høstvær, peiskos, god mat og effektive arbeidstimer stod på agendaen - koste vi oss? JA!

#NKVO

Vi er fullstendig klar over at det å ha et fleksibelt kontor er noe mange allerede har pratet om, men vi ser såpass stor verdi i dette at vi ikke kunne unngå å skrive et innlegg om det vi også! Én konsekvens av covid-19 som i våre øyne (og mest sannsynlig de aller fleste) er utelukkende positiv, er at verden har åpnet opp for å jobbe på alternative måter, og resultatet er at det faktisk fungerer utrolig godt. Pandemien viste oss at en produktiv arbeidsdag ikke nødvendigvis trenger å være 8 timer på et kontor, fem dager i uken. For vår del så har vi et kontor hvor vi møtes med behov - ellers så jobber vi fra hvor vi vil, enten det er fra en hytte i Mandal eller en leilighet i Spania.

Poenget med dette innlegget? Absolutt ingenting annet enn en stor takknemlighet over fleksibel arbeidsdag og en aldri så liten oppfordring til andre med samme mulighet om å gjøre som oss. :)

Vi reiser hjem med ny energi, senkede skuldre og bulk i bilen - hyttekontor FTW!