Skip to content

Om glede og ekthet...

Oppstart av nytt selskap har vært og er en krevende øvelse. Mange timer, lange diskusjoner kombinert med sommerfugler og en haug med små og store oppgaver som må løses. I tillegg må alltid driften opprettholdes. Det har vært til dels høye skuldre på oss alle tre den siste måneden. Men, det har ikke gått utover gleden. Og det synes jeg er ganske fantastisk.

-Gleden over å få lov til å bygge egen merkevare helt fra bunn. Gleden over å få sette et personlig preg på alt vi foretar oss. Gleden av å gjøre dette sammen med mennesker jeg setter uendelig stor pris på og er glad i! Gleden over at vi felles ønsker å skape en kultur hvor det er respekt nok i bunn til at takhøyden blir stor.

Når vi er glade og trives vil det naturligvis gi utslag i hvordan vi klarer å levere. Vi er ulike personer med ulik tilnærming og vi mener bestem det er en styrke. Det som kreves for å lykkes i vår bransje er i stor grad evnen til å bryte lydmuren hos travle kandidater. For å nå igjennom er vi nødt til å være oppriktig og i takt med oss selv og måten vi kommuniserer og er på.

Vi opplever at det stort sett er ønskelig med en viss konformitet blant ansatte i de fleste bedrifter. Man skal stort sett kommunisere likt, opptre likt, ha lik fremgangsmåte også videre. Det er behagelig på et vis å få en mal om hvordan man skal oppleves av publikum, men jeg mener bestemt at resultatet blir langt bedre av å ha med hele individet.

Det å få lov til å ta med hele seg i prosjektene vi jobber med er mye av nøkkelen til at vi er så heldige å få lov til å representere et mangfold av bedrifter her i regionen. Stort sett så får vi også jobbe med samme bedriften over lang tid og over flere prosesser. Vi blir godt kjent og kan dermed bruke egne erfaringer i dialog med kandidater. Vi kjenner på et ekte engasjement og det viser igjen hos dem vi evner å få med oss i prosjektene. Vi oppleves ekte fordi vi får være oss selv hele veien ut. Vi opplever glede i hverdagen av samme årsak. Glede og ekthet utstråler magnetisme. Og det er egentlig hele rammeverket for vårt nye selskap.

Vi er tre individer, med forskjellige visittkort og preferanser på t-skjorten. Glede og ekthet er det som forener. Sammen er vi Magnet.